Indringend gesprek met Gijs

Jacomien Schrijft regelmatig interviewartikelen en dat doe ik ook voor het project Pilot 5 (ministerie VWS). Dit indringende gesprek met mijn eigen kind was voor mij zowel bijzonder als confronterend. Voordat we begonnen zei ik tegen Gijs "Je mag gewoon eerlijk antwoord geven, ook als je denkt dat mama dat misschien moeilijk vindt om te horen." Hij was hartstikke eerlijk. En wat bén ik trots op hem! Gijs en ik hopen dat er meer oog komt voor alle kinderen die opgroeien met intensieve zorg. Zij zijn net zo goed onderdeel van het gezin en verdienen onze aandacht. Geef hen de ruimte voor hun verhaal. Erkenning van hun gevoel maakt een wereld van verschil, dat heb ik zelf ervaren.  

https://www.pilot5.nl/nieuws-van-dichtbij/als-daan-blij-is-word-ik-daar-ook-blij-van/

 

 

Reacties

 
Er zijn nog geen reacties.
Log in of registreer je als je een reactie wil schrijven.
Already Registered? Login Here
Gast
donderdag 23 september 2021

Typ onderstaande code over

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vrolijkzorgenkind.nl/